TrenerjiMile Ačimovič

Ačimović je svojo nogometno pot pričel v mladinskih selekcijah ljubljanske Olimpije. Kot izredno nadarjen fant je že pri sedemnajstih letih odigral 3 prvenstvene tekme za Železničar. Na prvoligaška igrišča je ponovno stopil v sezoni 1996/1997, ko je igral za svoj matični klub. V tej in prihodnji sezoni, je na 34 tekmah zadel sedemkrat, kar je bilo dovolj, da ga je sredi leta kupila beograjska Crvena zvezda.


Preberi več...

Hajro Rizvić

Tisti, ki se ukvarjajo z rekreativnim futsalom in mini nogometom v Sloveniji so zelo verjetno slišali za ime Hajrudina Rizvića bolje znanega kot Hajro. Zelo uspešnega poslovneža, ki je lastnik znanega podjetje Šipca steklarstvo. Je obenem tudi velik vlagatelj v amaterski mini nogomet.


Preberi več...

Darko Karapetrović

Treniral je člansko ekipo NK Olimpija Ljubljana in ima opravljeno UEFA PRO licenco. Kot nogometaš je zastopal barve Olimpije, Domžal, Vevč, Ljubljane, igral pa je tudi v Srbiji in Avstriji. Samo v slovenski Prvi ligi je odigral 192 tekem in dosegel 14 zadetkov. Trenutno uspešno vodi mladinsko selekcijo NK Interblock.


Preberi več...

Amir Agić

Kot nogometaš je nabral ogromno izkušenj, saj je samo v slovenski prvi ligi odigral 230 tekem in dosegel 11 zadetkov. Svoje nogometno znanje je plemenitil tudi v tujini, igral je na Cipru, v BiH in Avstriji. S profesionalnim nogometom je prenehal v 36. letu starosti. Amir Agić se je hitro podal v trenerske vode,  trenutno kot trener deluje v selekcija U-11 in U-12 pri NK Olimpija Ljubljana.


Preberi več...

Alen Jevtić

Pohvali se lahko z diplomo COERVER COACHING in UEFA B. Je direktor KMN Olimpija Ljubljana in namestnik vodje Nogometne šole KMN Olimpija, kjer tudi trenira selekcije U-8 in U-9. Igral je za vse selekcije Domžal, kasneje pa tudi za Ihan, Jevnico, Kresnico,Dol in Črnuče.


Preberi več...

Luka Kovačič

Še vedno aktiven nogometaš, zastopa barve avstrijskega nižje ligaša, je pred tem igral tudi za Olimpijo, Svobodo, Ljubljano, Krško in Krko. V Nogometni šoli KMN Olimpija vodi selekcijo U-7. Svoje trenersko znanje je potrdil z uspešno opravljeno UEFA B licenco in diplomo COERVER COACHING.


Preberi več...

Selvad Kujović

Kujović je zelo dobr poznavalec slovenskih in avstrijskih zelenic. V Sloveniji je zastopal barve Olimpije, Korotana, Zagorja in Ljubljane. Selvad Kujović trenutno uspešno vodi selekcijo U-10 ljubljanske Olimpije.


Preberi več...

Goran Čurt

Goran je zelo izkušen trener pri delu z mladimi. Vrsto let je deloval v NK Črnuče, v začetku 2018 pa se je pridružil KMN Olimpija.


Preberi več...

Matej Drobnič

Matej je vrsto let deloval v Nk Brinje-Grosuplje, kjer je vodil selekcije najmlajših nogometašev (od U-
7 do U-10) ter bil močno vpet tudi v delo pri najstarejših (mladinski in članski ekipi). Nogometno pot je kot otrok začel pri Nk Svoboda, a se kmalu preselil na Ježico, kjer je večino let
preigral v mladinskem pogonu Nk Interblock.


Preberi več...