NoviceNogometne zvezde na obisku kampa

Da na nogometnem kampu Mile Aćimović vihrajo zastave vseh barv ni nobena skrivnost, saj se ga udeležujejo otroci več različnih držav, ki prihajajo tudi z drugih kontinentov. Podobno velja tudi za obiske nogometnih zvezdnikov, ki so na našem kampu stalnica. Najboljši način, kako razveseliti mladega nogometaša je, da spozna svojega idola in z njim tudi opravi trening.

Prav zato se vsako leto potrudimo in v naš kamp privabimo zveneča nogometna imena, večina med njimi nogomet igra na najvišji možni ravni v najmočnejših ligah. Leta 2016 so bili z nami Miha Zajc, Matic Fink, Roman Bezjak, trener Matjaž Kek in seveda stalni gost kampa Dejan Stanković, kateremu bomo namenili poseben prispevek. Lani so se z našimi nadebudneži družili Josip Iličić, Sebastjan Cimirotič, Rok Kronaveter, Dare Vršič in Darijan Matić. Tudi letos bodo z nami nogometni zvezdniki, a naj imena zaenkrat ostanejo še skrivnost.

Mesta letošnjega kampa se pridno polnijo, zato vas pozivamo, da se čim prej prijavite in zagotovite udeležbo. To lahko storite na tej povezavi.


...

Tudi letos predavanje o zdravi prehrani

Udeleženci nogometnega kampa Mile Aćimović bodo tudi to poletje poslušali predavanje o zdravem načinu prehranjevanja. Treningi in tekme so vsekakor zelo pomembni za razvoj vsakega nogometaša, a vrhunskih rezultatov ne moremo doseči, če se ne prehranjujemo pravilno. Ravno zato organizatorji kampa veliko pozornosti posvečamo tudi rasti izven terena.


Preberi več...

...

Nogometne zvezde na obisku kampa

Da na nogometnem kampu Mile Aćimović vihrajo zastave vseh barv ni nobena skrivnost, saj se ga udeležujejo otroci več različnih držav, ki prihajajo tudi z drugih kontinentov.


Preberi več...

...

Ni telefonov, ni tablic, ni videoigric!

Na nogometnem kampu Mile Aćimović otroke ločimo od vseh elektronskih naprav. To nam omogoči, da se osredotočimo na nogomet, na drug drugega in naravo.


Preberi več...

...

Hajro Rivzić rekorden, Amir Agić izjemen

107:5! To je gol razlika s katero je ekipa Olimpija U-11 končala zimsko ligo Zmajevo gnezdo. Ekipa, ki jo vodi Hajro Rivzić je v 22 tekmah zbrala rekordnih 20 zmag in se več kot prepričljivo uvrstila na prvo mesto.


Preberi več...

...

Trenerji nogometnega kampa Mile Aćimović osvajajo lovorike

Zaključek tekmovanja zimske lige Triglav, je našim trenerjem prinesel odličen uspeh.


Preberi več...

...

Na nogometnem kampu Mile Aćimović vihrajo zastave vseh barv

Za nami sta že dve sezoni uspešno oddelanega nogometna kampa. Poleg pridobljenih znanj, boljše tehnične in taktične podkovanosti, novih prijateljstev in zabavnih dogodivščin se naš kamp lahko pohvali tudi z multinacionalno udeležbo. V prvih dveh letih delovanja nogometnega kampa Mile Aćimović so se na kamp vpisali otroci iz 10-ih različnih držav, poleg Slovenije.


Preberi več...

...

Plan za prvi dan kampa

Pričenjamo z delom. Prvi trening kmalu.


Preberi več...

...

NOGOMETNI KAMP MILE AČIMOVIĆ 2018

Znani so termini nogometnega kampa Mile Aćimović 2018.


Preberi več...